Zoek je een unieke plek voor je vergadering of training?
SU CASA

Een lezing waarin je wordt uitgedaagd het leven te omarmen, no matter what.

  • Dat wat we niet leren op school
  • Een persoonlijke reis over hard vallen en weer opstaan
  • Van stress naar kalmte – de nieuwe werkelijkheid
  • Omgaan met de uitdagingen van het leven
  • Jouw power, jouw kracht, jouw kans
  • Inspiratie om de kwaliteit van je leven te verbeteren

 

Cleo Epskamp : Owner- Founder

Ik begeleid al 20 jaar organisaties, teams en ondernemers om te groeien in hun persoonlijke leiderschap. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe ze hun eigen kracht en potentie kunnen inzetten om 44 Weeks Happy te zijn.

Als spreker zet ik in 23 minuten jouw bedrijf in een andere stand. Vol zelfspot, eerlijk en open neem ik je mee als spreker om jou dat zetje in de rug te geven om ook kleine veranderingen toe te passen met een duurzaam resultaat in je persoonlijk en zakelijke leven.

Ik ben ervaringsdeskundig als ondernemer in training en coaching en heb de belevingswinkelketen …Leuk! (14 winkels) neergezet. In 2013 moest ik onverwacht mijn deuren sluiten en verloor ik huis en haard. Tijdens deze inspirerende peptalk neem ik je mee naar een nieuwe werkelijkheid waarin ik besloot te ontdekken: Hoe dan wel!

 

Een peptalk over kansen en mogelijkheden. Anders Denken, Anders Doen!

Heb je vragen over coaching of één van mijn programma’s? Wil je mij inhuren als spreker voor jouw organisatie? Wil je informatie over een company training? Of heb je een ander verzoek? Neem dan contact met mij op.

Cleo komt heel graag de mogelijkheden met je bespreken.