Zoek je een unieke plek voor je vergadering of training?
SU CASA

Wil je meer weten over de filosofie van 44 weeks?

Ontmoet Cleo

Waarde willen leveren als mentor, coach, inspirator. Gedreven door veel levenservaring en kennis en kunde maar bovenal: als ervaringsdeskundige ondernemer. Dat is haar kracht en inzet. Haar persoonlijke verhaal zet tot nadenken. Ze heeft meerdere bedrijven gebouwd. Grote successen geleefd. Bijna verdronken in een groot moeras dat faillissement heet met haar 14 winkels. Doodziek was ze ervan. Letterlijk en figuurlijk. 5 jaar lang waren de dalen diep en de ups low. Ze werd ernstig ziek en kon hier niet aan toe geven. Er was teveel werk aan de “winkel”. Deze diepe dalen die jaren gekost hebben boden diepe inzichten. Durven loslaten en kwetsbaar durven zijn is makkelijk gezegd. Hoe doe je dat? Ze is momenteel een boek aan het schrijven over deze bijzondere periode met handen vol met levenslessen.

 

Een korte omschrijving van haar persoonlijkheid?

Verschrikkelijk eerlijk. Ze heeft direct door dat je geen flauwekul moet gaan zitten verkopen. Dit kan ze je met een grote glimlach vertellen. Hard op de kern. Boterzacht op de relatie. Altijd in beweging. Stilstaan is een beetje sterven. Veel levenslust. Honderd procent integer, oprecht en betrouwbaar. Ze leeft haar leven vol en nodigt jou uit dit ook te doen.

Het verhaal achter 44 weeks

Cleo heeft jarenlang het leven jaren lang bestudeerd, nieuwe trainingen zelf gevolgd, vele reizen gemaakt en bijzondere leermeesters ontmoet. Onderweg naar balans, veerkracht en nooit opgeven. Gedurende deze reis die nooit op zal houden leerde ze accepteren dat je nooit altijd en overal happy kunt zijn. De mindere weken omarmen in plaats van ze te bevechten lijkt simpel maar is een werkje in geduld en compassie voor jezelf. Meedeinen en je realiseren dat dit weer overgaat blijft een bewust wordings proces.

 

De programma’s van 44 Weeks Happy zijn gericht op haalbaarheid, realiteitszin en levenskunst. Alle weken van het jaar huppelen is onnodig en mist diepgang. Even stilstaan en ademhalen is onderdeel van groei. Als je er in slaagt om 44 Weeks per jaar Happy te zijn ben je een geweldige meester of meesteres van jezelf. Toen dit programma ontwikkeld was en de naam was bedacht kwam Cleo er pas achter wat de magie is van het getal 44. Welke betekenis had dit getal? En had het wel betekenis? 44 blijkt het getal van wijsheid en innerlijke kracht. Een tijd van kennis vergaren. Het is een oproep om naar de perceptie van jezelf te kijken. Het stelt je gerust dat als de blokkades verdwijnen er mooie dingen gaan gebeuren.

 

Soms gaat je intuïtie voor op je werkelijkheid. In dit geval bleek het een kippenvel moment en grote waarde te hebben voor de kracht en effectiviteit van onze 44 Weeks Happy programma’s.

Heb je nog vragen neem dan contact met mij op.